Van Campen & Dijkstra verhuist naar de Nieuwmarkt

BOLSWARD 2021 start voor verzekeringsadviseur Bert Kaspers met een verhuizing naar het centrum. Vanuit het prachtige authentieke pand aan de Nieuwmarkt 17 zal van Campen & Dijkstra haar klanten van dienst zijn.

Na zes jaar aan het Bolwerkplein deed zich nu de gelegenheid zich voor om samen te gaan in het pand van F I C Finance in control. En niet alleen het bekende gezicht Bert zal zich hier vestigen. Ook Leo de Boer zal zijn klanten vanuit dit nieuwe kantoor helpen. Sinds januari is De Boer met zijn verzekeringsportefeuille aangesloten bij van Campen & Dijkstra financieel adviseurs.

Dat zij dagelijks hun nek uitsteken voor hun klanten, werd afgelopen jaar beloond met het winnen van de VVP Advies Awards 2020 in Friesland. Met meer dan 40 gepassioneerde collega’s verspreid over zes lokale kantoren, waaronder in Bolsward, zijn zij er in de noordelijke regio voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Naast verzekeringsadviseurs bestaat het team ook uit hypotheekadviseurs.

Wegens de lockdown is het kantoor tijdelijk nog gesloten voor spontaan bezoek. Maar Bert en Leo staan voor hun klanten klaar. Op afspraak, via de mail info@vancampendijkstra.nl of telefonisch 0513461346