Wat moet de nieuwe naam van het zwembad in Bolsward worden?

BOLSWARD 'Bolsward onder de vleugels van de gemeente', dat stond vorige week al in de krant. De gemeente neemt tot 1 juli 2021 de exploitatie van het zwembad over. Een werkgroep, bestaande uit betrokken Bolswarders en gemeenteraadsleden, werkt ondertussen aan een duurzaam en toekomstbestendig exploitatieplan. Daar hoort een nieuwe naam bij, zo is de gedachte. Mensen met een goeie suggestie kunnen deze insturen.

‘Er is én wordt achter de schermen al enorm hard gewerkt en de werkgroep is meer dan klaar om aan een mooie toekomst te bouwen van ons zwembad’, zo laat de groep weten. ‘We doen dit met elkaar en voor alle Bolswarders en omwonenden. Echt een nieuwe start. En bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam’, zo luidt de achterliggende reden.

Inzendingen kunnen gemaild worden naar onszwembadbolsward@gmail.com. ‘Doe dit voor 31 december, dan maken wij de nieuwe naam zo snel mogelijk bekend en kunnen we 2021 fris beginnen.’ Via Facebook (‘Ons zwembad Vitaloo Bolsward’) houdt de groep belangstellenden op de hoogte. ‘We zijn een aantal leuke acties aan het voorbereiden’.