Jeugdige tenniskampioenen bij De Drie Posten

BOLSWARD Tennisvereniging De Drie Posten heeft binnen haar vereniging twee teams die kampioen zijn geworden in de najaarscompetitie van de KNLTB. Het gaat om de teams ‘groen’ 1 en 2 waarbij de term groen staat voor leeftijdscategorie van 10 tot 12 jaar.

Beide teams werden overtuigend kampioen, waarbij het nog even spannend was of dit bij groen 1 zou gaan lukken vanwege de op 13 oktober aan te kondigen coronamaatregelen. Door de laatste wedstrijd naar voren te halen en een dag daarvoor te spelen konden de laatste punten binnen worden gehaald om het kampioenschap veilig te stellen. Groen 2 haalde het kampioenschap al op 4 oktober binnen.

De tennislessen gaan komende winter door bij De Drie Posten, zowel voor jeugd als volwassenen. Alle informatie hierover staat op de website van de vereniging: dedrieposten.nl.

Op de foto’s: Groen 1 met Amber de Vries, Anna-Roos Terpstra, Laas Buren, Daan Boermans en Tiemen Bosma (v.l.n.r.). Groen 2: Jesper de Groot, Madelief de Rouwe, Daan van Dijk, Ilse Plantinga, Marin Bloemhof. Op de foto ontbreekt Luuk de Vries.