De Spylder zoekt verhalenvertellers

WARNS Gezellig samen rond de kachel zitten en elkaar verhalen vertellen, dat is de bedoeling van de verhalenavond in de Spylder op vrijdag 6 november. Van boerenwijsheden tot visserslatijn, boven koppen dampende Friese koffie of glühwein kan er van alles ter sprake komen. De organisatie zoekt verhalenvertellers

‘Het hoeven geen grote spectaculaire verhalen te zijn, en het hoeft niet groots en meeslepend verteld te worden. Ieder verhaal dat jij de moeite waard vindt om te vertellen is goed’, zo luidt de oproep.

‘Het kan gaan over iets bijzonders dat je hebt meegemaakt, over een fascinatie die je voor iets of iemand hebt, of je kunt natuurlijk een zelf bedacht verhaal te berde brengen.’

Het haakje dat Pier21, de bedenker van deze verhalenavond, bedacht heeft is ‘Het Virus’. Daar kan iets over verteld worden, maar het hoeft niet, benadrukken de organisatoren.

Aanmelden kan tot 21 oktober, de voordrachten duren 10 tot 20 minuten. De avond is bedoeld voor volwassenen en wordt coronaproof gehouden in De Spylder. Aanmelden kan door een mail te sturen naar linschregardus@gmail.com.