Jumbo-medewerkers steken handen uit de mouwen en ruimen zwerfvuil in woonwijken op

BOLSWARD Medewerkers van Jumbo Kooistra in Bolsward hebben zaterdag tijdens World Cleanup Day - de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar - de handen uit de mouwen gestoken.

Zij hebben in de woonwijken in de buurt van de winkel zwerfvuil opgeruimd. Zo zorgt Jumbo samen met medewerkers en omwonenden voor een prettige en gezonde leefomgeving. De winkel in Bolsward is één van de 170 Jumbo-winkels die in alle delen van Nederland een bijdrage leveren aan World Cleanup Day.

Rondzwervend afval op straat en in de natuur is een doorn in het oog van veel Nederlanders. Afval dat niet wordt opgeruimd, trekt ongedierte aan en kan zorgen voor blijvende milieuschade. Daarom stond World Cleanup Day ook dit jaar in het teken van het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval.

,,Als goede buur wil Jumbo graag bijdragen aan een schone wereld en het prettiger maken van de buurten waarin we actief zijn. Met onze deelname aan World Cleanup Day willen we ons steentje bijdragen aan het opruimen van zwerfafval en onze betrokkenheid met de lokale gemeenschap tonen”, vertelt Sander van der Meulen, filiaalmanager van Jumbo Kooistra in Bolsward.