Jorrit Ellens nieuwe hoofdtrainer kv Westergo

BOLSWARD Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Jorrit Ellens de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Westergo. Ellens volgt hiermee Anne Lootsma op, die de club na een seizoen verlaat.

Het bestuur en de TC van kv Westergo denken dat Jorrit door zijn enthousiasme en gedrevenheid de aangewezen persoon is voor de huidige selectie. Jorrit Ellens verwoordt het zelf als ‘door plezier en ontspanning te combineren, komen de prestaties vanzelf’.

Ellens is momenteel trainer bij kv Leeuwarden en was trainer bij Friesland U13. In Leeuwarden heeft hij met snel en direct spel ervoor gezorgd dat de club structureel in de top van de 4de klasse meedraait en op het veld zelfs promotie naar de 3de klasse heeft bewerkstelligd.

Behalve trainer is Jorrit zelf ook nog actief spelend lid bij LKV Pallas’08, waar hij ook de kracht- en conditietrainingen bij de selectie voor zijn rekening neemt. Daarnaast runt hij in het dagelijks leven zijn eigen sportieve bedrijf (Sports-connect).

Kv Westergo laat weten erg content te zijn dat ze in de persoon van Jorrit Ellens snel een opvolger voor Anne Lootsma heeft gevonden.