Voorstelling over mantelzorg in Het Patershuis in Bolsward

BOLSWARD Theatergroep Kortsluiting 2.0 speelt zaterdag 15 februari een huiskamervoorstelling met het thema mantelzorg in het huiskamertheater in het Patershuis in Bolsward.

Mantelzorger zijn, is een uitdagende rol waar mensen vaak niet voor kiezen. Pijn en verdriet, maar ook humor en liefde liggen dicht aan de oppervlakte binnen de mantelzorg. Deze voorstelling gaat over mensen van vlees en bloed die langzamerhand tot elkaar veroordeeld zijn. Heel herkenbaar voor mensen die zelf met mantelzorg te maken hebben.

De voorstelling Wankel Evenwicht is tot stand gekomen door middel van improvisaties en levert naast herkenbare situaties ook veel humor op. Het verhaal laat twee huizen zien van een dementerende vader en een beschadigde jonge vrouw en hun mantelzorgers. Een verhaal over liefde en onmacht, humor en herkenbare taferelen, die samen komen in een mooie voorstelling. De scènes zijn uit het leven gegrepen en theatergroep Kortsluiting 2.0 zet hiermee ‘de zorgen over zorg’ treffend neer.

Het Patershuis heeft iedere maand een huiskamerperformance in het huiskamertheater. Iedereen is welkom, maar de plaatsen zijn beperkt. Bezoekers kunnen reserveren via welkom@patershuisbolsward.nl. Er is geen kaartverkoop, gasten kunnen een vrijwillige bijdrage doen voor support van het huiskamertheater. De voorstelling start om 20.00 uur.