Hofdame Iris: ‘Heamiel was magisch’

Lieve dames uit Bolsward en omstreken,

Elke keer als ik een foto voorbij zie komen van Heamiel 2019 dan kruip ik nog even terug in de magische bubbel, want wat was het geweldig en wat was ‘ons’ Heamiel magisch.

Vanaf het moment dat we hoorden dat wij het trio van 2019 zouden worden werden we direct meegenomen in de voorbereidingen. De jurk, de fotoshoot, de interviews, de introfilmpjes en ga maar door. Zo veel lieve en talentvolle mensen die met ons bezig waren en met je mee dachten zorgden ervoor dat ik me super speciaal voelde. En toen alles geregeld was, was het ineens heel snel zover: Heamiel! We werden op handen gedragen door het comité, mochten overal naartoe en iedereen ontmoeten. Er werd voor ons gezorgd alsof we van de koninklijke familie waren en niet te vergeten, wat hebben we gelachen!

Ik vond het ontzettend speciaal om dit met Elske en Ellemein mee te maken. Een avontuur om nooit te vergeten en nog vaak aan terug te denken!

Dus bij deze roep ik jullie allemaal op: Ben je 19 jaar of ouder? Kom je uit (de buurt van) Bolsward? En wil je net als wij Heamiel meemaken op de meest magische manier? Stuur dan je motivatie en 2 foto’s naar info@heamiel.nl.

Doen hoor!

Lieve groetjes, Iris