BOP zoekt bands

BOLSWARD Stichting BOP (Bolsward Op Podium) is voor ParkBOP op zoek naar (cover-)bands die zichzelf op Hemelvaartsdag (21 mei) graag willen presenteren aan een park vol publiek in Bolsward.

,,Afgelopen jaar mochten we ruim 4000 bezoekers verwelkomen en dat is een mooie kans om je als band te presenteren en vooral heel leuk om te doen. Inmiddels zijn er al vele edities verstreken en heeft menig bandje uit de regio Bolsward én daarbuiten zich mogen presenteren. De combinatie van een groene omgeving, foodtrucks, de toegankelijkheid voor jong en oud en 2 overdekte podia voor bekend en nieuw talent zorgen ervoor dat dit evenement nog steeds groeit en het publiek steeds tevreden huiswaarts keert. Een heerlijke festivalsfeer in het park”, aldus de organisatie.

Bands kunnen zich bij hen melden. Aanmelden kan door een bericht te sturen via Facebook of via info@stichtingbop.nl. De organisatie vraagt daarbij een link naar een eigen Facebookpagina of eventueel een YouTube-link mee te sturen. ParkBOP is op Hemelvaartsdag in het Julianapark en duurt van 13.00 tot 22.00 uur.