Exclusieve lezerskorting

Aangeboden door: Loop.a life

Loop.a life is koploper in de circulaire textielindustrie. Met haar 100% circulaire productie verkleint Loop.a life de lokale textiel afvalberg en vormt het merk een inspiratiebron voor consumenten. Daarnaast helpt Loop.a life ook andere merken om circulair te produceren door samen producten te ontwikkelen.

Met een passie voor het product, het proces en liefde voor de planeet wil Loop.a life de wereld een beetje mooier en gezonder maken. 
Ter ere van de Week van de Circulaire Economie (3-7 feb) die wordt afgesloten met Warmetruiendag bieden we een exclusieve lezerskorting van 40 euro op de duurzaamste truien van Nederland! In een 100% circulaire Loop.a life trui bent u zelfs 3x duurzamer bezig:
  • Loop.a life truien zijn gemaakt van afgedankte textiel reststromen, die nu niet verbrand worden en dus niet leiden tot CO2-uitstoot.
  • De truien zijn zonder gebruik van chemicaliën en water geproduceerd, omdat zowel materialen als kleuren worden hergebruikt.
  • Met een stijlvolle wollen trui kan de verwarming een graadje lager en zit u er toch warmpjes bij. Duurzamer kan het niet!
De korting is geldig op de volgende twee duurzame truien: de Shapes Sweater (seagreen) voor dames en de Easy Going Sweater (keuze uit dark green en safir blauw) voor heren.