Tweede zege voor ONS Sneek

SNEEK - In de derde divisie boekte ONS Sneek de tweede zege van het seizoen. Het thuisduel tegen subtopper Lisse, dat begon met een minuut stilte voor de zondag overleden oud-trainer- en speler Chris de Wagt, eindigde in 4-1.

De gebroeders Prijor waren goed waard voor de thuisploeg. Genridge zette ONS na een half uur op voorsprong en Denzel pegelde in de 52ste minuut van afstand raak; een wereldgoal.

Vijf minuten voor tijd leek het nog even spannend te worden, nadat Boyd Stevens een vrije trap in de kruising. Genridge Prijor besliste de wedstrijd nauwelijks vijf minuten later. Een verspeelde hoekschop van de Lissenaren kwam bij de rappe aanvaller die de ver uit zijn doel gekomen Lisse-doelman Cummins verraste met een schuiver van zo’n meter of veertig.

Ver in de blessuretijd zorgde Davey Lohman voor het slotakkoord. Door de nederlaag van de nummer voorlaatst VVOG deden de Snekers de rode lantaarn over aan de Harderwijkers.

De blijdschap om dat laatste werd overvleugeld door de gevoelens van meeleven met het gezin en de aanwezige familie De Wagt. 

Samenvatting

Interview Paul Raveneau

Interview Denzel Prijor & Genridge Prijor