Queen tribute in Bolwerk

SNEEK - De Queen tributeband Vipers komt vrijdag 20 december naar Het Bolwerk in Sneek. Het optreden van Van Dik Hout een dag later is uitverkocht.

Als er een groep dicht in de buurt komt van Queen dan is het wel Vipers. De legendarische Britse rockband wordt op alle fronten en tot in detail nagedaan. Een fantastisch eerbetoon!

We Will Rock You, Don’t Stop Me Now, Somebody to Love, Killer Queen, Radio Ga Ga, I Want to Break Free, A Kind of Magic, Breakthru, The Show Must Go On en natuurlijk Bohemian Rhapsody; de erelijst van Queen is erg lang en zeer indrukwekkend.

Giuseppe Maggioni (zang), Giordano Bruno (gitaar), Michele Carminati (basgitaar) en Roberto Previtali (drums) zijn enorme fans van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor, dat moge duidelijk zijn. Sinds 2002 hebben de Italianen meer dan 1000 optredens gegeven waarbij ze de legendarische nummers van Queen tot in detail proberen na te bootsen.

Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van Queen. De stem van Giuseppe; doe je ogen dicht en je hoort Freddie. Ook worden kenmerkende kledingstukken en kapsels gebruikt waar Queen bekend om stond.

Foto van The Vipers mag rechtenvrij worden gepubliceerd.