Dolf Jansen opent seizoen Bolsward Cabaret in Ons Gebouw

BOLSWARD - Dolf Jansen opent 18 september het nieuwe seizoen van Bolsward Cabaret feestelijk met de voorstelling ‘Oudejaars 2019’.

Op de poster en flyer ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid, dus daar zal dan wel reden toe zijn. Inderdaad, dit is de dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt, en in plaats van een feestelijke avond in ZiggoDome of een eerbetoon in Carré, speelt hij lekker 80 keer die voorstelling.

Om binnen de anderhalf uur en met hoge energie dit jaar te fileren. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard.

Met als geheel nieuwe ontwikkeling: geen moraal, laat staan –isme, geen preek voor eigen of andermans parochie, maar zo goed als pure stand up comedy: heel veel grappen, poëzie en improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Expert Bolsward. Kaartjes kosten € 15. Een abonnement voor het hele seizoen kost € 100. Na Dolf Jansen staan onder meer Martijn Koning, Remco Veldhuis, Kasper van der Laan en Kees van Amstel geprogrammeerd.

Een abonnement is te reserveren via bolswardcabaret@ziggo.nl. Het volledige programma is te zien op boog-bolsward.nl.