HEMA Bolsward week dicht door verbouwing

BOLSWARD De HEMA aan de Appelmarkt in Bolsward wordt omgebouwd naar voorbeeld van internationale HEMA-winkels. Daarom is het filiaal deze week gesloten.

Het belangrijkste verschil wordt de indeling in werelden. Deze nieuwe indeling maakt het voor klanten in één keer duidelijk waar ze in de winkel hun producten kunnen vinden. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Daan Lunter, franchise ondernemer HEMA Bolsward: ,,Na ruim 10 jaar op de nieuwe locatie aan de Appelmarkt 15 in Bolsward vonden we het tijd de winkel een make-over te geven. Een nieuwe moderne winkel met een frisse uitstraling en een fantastisch team is wat wij onze klanten willen blijven bieden. Daarnaast is de hele winkel voorzien van een nieuw energiezuinig lichtplan en hebben we de horeca verder uitgebreid.”

De winkel in Bolsward wordt van 9 september tot 13 september verbouwd en is in die periode gesloten. Vanaf zaterdagochtend het filiaal aan de Appelmarkt weer geopend. Op die zaterdag staat voor de eerste honderd klanten een gratis doosje tompoucen klaar. Verder zijn er de hele dag feestelijkheden en is er op zondag 15 september een extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.