Concert Martin Mans in Bolswarder Martini

BOLSWARD - Martin Mans geeft dinsdag 13 augustus om 20.00 uur een concert in de Zomeravondserie op het Albertus Antoni Hinsz-orgel (1781) van de Martinikerk in Bolsward. Het concert begint om

Martin Mans is sinds 1995 organist van de Breepleinkerk in Rotterdam, waar hij tot de dag van vandaag actief is. Hij werkte mee aan meer dan vijfhonderd cd-opnamen. Vol enthousiasme maakte hij vervolgens een reeks dvd’s. Martin Mans kreeg door zijn verkoopsuccessen één platina en twee gouden cd’’s.

Daarnaast geeft Mans per jaar gemiddeld tweehonderdenvijftig concerten en niet alleen binnen de landsgrenzen. Buitenlandse concertreizen voerden hem door Europa, Canada, Amerika, Australië en Zuid-Afrika. Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie. Hij begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band.

Op het programma in Bolsward staan onder andere De Vier Jaargetijden van Vivaldi en populaire werken zoals Schindler’s List van J. Williams, The Pirates of the Carribbean van K. Badelt/J.M. Rozell en Ben Hur Chariot Race van E.T. Paull.