Hooked Event gaat op voor tiende editie

WORKUM - Kitesurfen, windsurfen, freerunnen, BMX’en en meer: op 21, 22 en 23 juni vinden op het strand van Workum weer allerlei outdoor sporten plaats tijdens de tiende editie van het Hooked Event.

Het strand staat drie dagen lang vol met professionele sportbegeleiders die de bezoekers helpen om hun passie voor actie sporten aan te wakkeren. Gasten kunnen de sporten zelf proberen en leren van de pro’s. Of zij kunnen genieten van de muziek en meefeesten met de Hooked Beach party. Ook is er een camping op het strand.

Tijdens Hooked Event is er voor de kinderen een uitgebreid aanbod van stoere sporten die ze gratis kunnen proberen. Freerunnen, klimmen, suppen, slacklinen, bmx-en, beachvolley en veel meer. Onder begeleiding van professionals een clinic volgen of zelf proberen. Het terrein staat vol met sportieve activiteiten en biedt een weekend lang plezier en uitdaging.

Non-profit organisatie st. Sport Experience komt dit jaar alweer met de 10 e editie van Hooked Event om jong en oud in aanraking te laten komen met deze stoere sporten. Laagdrempelig, variërend van gratis tot een zacht prijsje. De initiatiefnemers zijn zelf hooked aan de verschillende sporten en willen dat aan een breder publiek beschikbaar stellen.

Ook is er volop ruimte voor ontspanning en is er een breed aanbod aan foodtrucks. Het terrein is gratis toegankelijk, voor verschillende clinics wordt een bijdrage gevraagd.

Meer informatie, het programma en kaartverkoop voor de lessen, het feest en de camping op www.Hooked-Event.nl.