Lieve Kleine Rups en Pracht en Ambacht winnen etalagewedstrijd

BOLSWARD - Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het elfstedenbestuur een etalagewedstrijd onder de Bolswarder winkeliers. De ondernemers konden materiaal, zoals foto’s en oude fietsen beschikbaar gesteld door het elfstedenbestuur, gebruiken.

Daarnaast mochten ze natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met eigen ontwerpen, inbreng en creativiteit. De jury legde bij de beoordeling van de etalages daar dan ook de nadruk op. Natuurlijk moest er de link zijn met de fiets- of stepelfstedentocht, maar voor het overige waren de ondernemers vrij in hun opzet, aankleding en inrichting van de etalage.

Volgens de jury voldeden de etalages van Lieve Kleine Rups en Pracht en Ambacht het best aan de criteria van eigen ontwerp, creativiteit en inbreng.

Op de receptie zondagmiddag ontvingen Sytske Vogelzang en Christine Ekelenkamp van Pracht en Ambacht en Wendy van der Meer van Lieve Kleine Rups uit handen van bestuurslid Bert Altenburg niet alleen een boeket bloemen, maar ook de prijs van 100 euro elk.