Muziektalenten Atrium en Ritmyk presenteren zich in Koudum

KOUDUM

Dertien leerlingen van Kunstcentrum Atrium (gemeente Súdwest-Fryslân) en Muziekschool Ritmyk (gemeente Waadhoek) die opgaan voor hun D-examen geven op vrijdag 30 november een optreden in Koudum.

Gedurende de avond treden leerlingen op met een keur van instrumenten: saxofoon, fluit, viool, trompet, hoorn en bugel. Het D-examen is het hoogste examen op een muziekschool. Het optreden in Muziekschool Koudum begint om 19.30 uur.

De pupillen van Bert Liefers (hoorn), Jantsje Westra (saxofoon), Marten Miedema (trompet), Miriam Stoffelsma (saxofoon), Jeannette Valkema (fluit) en Anneke Volbeda (viool) hebben de afgelopen jaren een aanzienlijk curriculum doorlopen.

De presentatie van 30 november maakt deel uit van het D-traject, naast de instrumentale lessen en muziektheorie. Door het geven van een concert wennen de examenkandidaten aan het optreden op hoog niveau voor een publiek. Bert Liefers zal de examenkandidaten begeleiden op piano.