Waterschade in De Prins, Hofje-reünie uitgesteld

BOLSWARD

In discotheek De Prins is een waterleiding gesprongen. De uitgaansgelegenheid is tot nader order gesloten en zal sowieso dit weekend de deuren niet openen.

Het ongemak gooit voorlopig roet in het eten van de organisatie van de Hofje-reünie, het evenement dat aanvankelijk zou plaatsvinden op 7 april. Dat is vooralsnog uitgesteld. ,,Als organisatie houd je met veel dingen rekening. Echter één ding gaat veel verwachtingen te boven; waterschade! En juist daar hebben we nu mee te maken. Voor ons en voor de uitbaters van de Prins volledige overmacht", zo meldt de organisatie op Facebook. ,,Met pijn in ons hart moeten wij als organisatie voor nu onze Hofje-reünie, die we zo graag weer samen met jullie hadden willen beleven, uitstellen tot er meer duidelijkheid is. Wij kunnen niet anders dan afwachten.We doen ons best een creatieve oplossing te bedenken, maar hier gaat tijd in zitten. 7 April moeten we als datum nu eerst laten gaan". De kaartverkoop is voorlopig stopgezet.

Onbekend is hoe lang de herstelwerkzaamheden gaan duren. 


Auteur

Yme Gietema Redacteur Bolswards Nieuwsblad