FOTO’S | Succesvolle terugkeer Gerrie’s Gasten

Bolsward

,,Het was echt wat we er van gehoopt hadden”, vertelt Bauke Wielinga na afloop van Gerrie’s Gasten. Het muzikale feest in De Groene Weide keerde na twintig jaar terug in Bolsward en dat was ,,best een beetje spannend”.

BOLSWARD ,,Het was echt wat we er van gehoopt hadden”, vertelt Bauke Wielinga na afloop van Gerrie’s Gasten. Het muzikale feest in De Groene Weide keerde na twintig jaar terug in Bolsward en dat was ,,best een beetje spannend”.

Maar met zo’n driehonderd bezoekers zat de zaal goed vol. Zij konden luisteren naar een vijftal afwisselende acts, afgetrapt door The Greyhound Johnny Band. Vervolgens werden in wisselende samenstellingen nummers van The Cure, Joe Cocker, Lenny Kravitz en Toto gespeeld.

,,De kritieken waren lovend”, gaat mede-organisator Wielinga verder. ,,Sommigen zeiden al: volgende week maar weer.” Zo’n vaart zal het niet lopen. In november staat de volgende editie van Gerrie’s Gasten op het programma. ,,Dan gaan we weer proberen vijf uiteenlopende acts op het podium te krijgen”, besluit Wielinga.

(Foto’s: Henk Tigchelaar)