Open dag Popskoalle Bolsward zaterdag 17 februari

Bolsward

De Popskoalle in Bolsward zet zaterdag de deuren open voor geïnteresseerden tijdens een open dag. Tussen 11.00 een 15.00 uur worden om het half uur verschillende demonstraties gegeven, te beginnen met een DJ-demo, gevolgd door bass, gitaar, zang, drums, keyboard en wederom gitaar. Om 14.30 uur geeft de Popskoalle band een optreden.

De Popskoalle zit in de Muziekboerderij aan de Franekerstraat 35 en wordt gerund door Peter Fiselier, onder meer bekend van de band Deadline. Met een team van zeven leraren geven zij zo’n zeventig leerlingen les in de verschillende instrumenten.

Ook is het mogelijk voor aspirant-muzikanten om een instrument te huren of kopen via de school, ,,zodat ze in ieder geval normaal kunnen spelen”, aldus Fiselier. 


Auteur

Yme Gietema Redacteur Bolswards Nieuwsblad