ParkBOP: bands gezocht

Bolsward

Stichting BOP (Bolsward Op Podium) is voor ParkBOP op zoek naar (cover-)bands die zichzelf op Hemelvaartsdag (25 mei) graag willen presenteren aan een park vol publiek in Bolsward. Vorig jaar trok het evenement zo’n 3500 bezoekers.

Het is ,,een mooie kans om je als band te presenteren en vooral heel leuk om te doen”, volgens de organiserende stichting. Bands of individuele artiesten kunnen zich bij hen melden. Daar krijgen ze volgens de organisatie drie dingen voor terug: een mooi podium met professioneel geluid, (hopelijk) mooi weer en een geweldig publiek. Aanmelden kan door een bericht te sturen via Facebook of via info@stichtingbop.nl. De organisatie vraagt daarbij een link naar een eigen Facebookpagina of eventueel een YouTube-link mee te sturen.

Auteur

Redactie