Biologisch proeven-project in Workum

Workum

Biologische winkel GezondGemak heeft een één-tweetje opgezet met de chef-kok van het Restaurant It Pottebakkershûs.

Met producten uit de winkel wordt door de chef-kok een aantal gerechten bereid die onderverdeeld zijn in drie thema's: groeten, peulvruchten en pasta. Op drie avonden in april kunnen deze gerechten geproefd worden in It Pottebakkershûs. Er wordt een voorgerecht en hoofdgerecht geserveerd met koffie of thee na. Het recept kan worden meegenomen naar huis. De kosten zijn € 22,50 p.p. De 3 thema-avonden zijn op; Woensdag 6 april thema: Groenten Voorgerecht: Wortelsoep, Hoofdgerecht: Lente rode bietstamppot Donderdag 14 april Thema: Peulvruchten Voorgerecht: Rode linzensoep, Hoofdgerecht: Vega chili Vrijdag 22 april Thema: Pasta Voorgerecht: Ravioli met blauwe kaas, Hoofdgerecht: Pasta & Seitan    

Auteur

Redactie