Tsjerkepaad Witmarsum

Witmarsum

De deuren van de koepelkerk in Witmarsum staan van 2 juli tot en met 10 september elke zaterdag middag van 13.30 uur tot 17 00 uur open in het kader van Tsjerkepaad. Het jaarthema voor 2016 is “Kerk en muziek”.

Dit is voor de werkgroep aanleiding om muziek minnende en muziekmakende inwoners van Witmarsum en omstreken uit te nodigen tijdens de openingstijden te komen spelen in de koepelkerk. Alle vormen van muziek en zang is mogelijk. Het kan in groepjes of alleen. Het maakt niet uit met welk instrument. Mondharmonica, dwarsfluit, marimba, gitaar, trekzak, saxofoon enzovoort. Maar ook combinaties van instrumenten is mogelijk. De organisatie denkt aan 2 maal een optreden van ongeveer 20 minuten. "Het zou geweldig zijn als we de 11 beschikbare  zaterdagen kunnen vullen met een vorm van muziek." Natuurlijk kan ook de toren weer worden beklommen en wordt op het orgel gespeeld. Opgave en meer informatie via kpkoepel@gmail.com . Graag bij de opgave de voorkeur zaterdag(en) vermelden. Bellen kan ook naar 0517-531487.

Auteur

Cindy Houwen