Concertdata Warnser Bach Ensemble

Warns

  Het welbekende Warnser Bach Ensemble onder leiding van Pauli Yap voert op 6 en 7 februari aanstaande haar jaarlijkse concerten uit met als thema ‘De Scarlatti family’.

Zoals elk jaar vinden er twee van de drie concerten plaats in de Spylder in Warns en in de Margarethakerk in Easterlittens. Nieuw is, dat het derde concert plaatsvindt in de Koepelkerk (het Koepeltheater) in Leeuwarden. Op het programma staan drie slechts zelden uitgevoerde, prachtige, laat-polyfonische stukken, gecomponeerd door vader Alessandro, zoon Domenico en oom Francesco Scarlatti. Za 6 feb               20.00 uur             De Spylder             Warns Zo 7 feb               11.30 uur              Margarethakerk   Easterlittens Zo 7 feb               15.30 uur              Koepelkerk            Leeuwarden

Auteur

Redactie