Midwinterverhalenmiddag in Workum

Workum

 Na het succes van de afgelopen 10 jaar heeft het team van It Pottebakkershûs in Workum opnieuw een aantal welbespraakte verhalenvertellers bij elkaar gebracht om op zondag 31 januari een verhalen vertel middag te houden.

Er wordt om 14.00 met de eerste groep gestart op de eeuwenoude Scheepswerf “de Hoop” Seburch 7 in Workum. Daarna volgt tot 17.00 uur elk half een nieuwe groep, bestaande uit maximaal 20 personen. Bij de start worden bezoekers getrakteerd op warme glühwein. Het eindpunt is in it Pottebakkershûs. Na de werf worden bezoekers door een gids naar verschillende locaties gebracht, zoals het ruim van een zeilklipper, de stal van een stadsboerderij, de keuken van een historisch pand, en de oude smederij. De vertellers van de verhalen zijn; Douwe Kootstra, Marijke Griek, Bennie Huisman, Age Veldboom, Johan Veenstra en na het succes van vorig jaar ook een optreden van Gerrit Breteler. Deelname is 15 euro per persoon (alles inbegrepen) Indien gewenst kan er aansluitend in it Pottebakkershûs een winterstamppot met een oud Fries toetje geserveerd worden voor een meerprijs van 15.00 euro. Kaarten en informatie bij Hotel Aan de Wymerts 0515 540004 of bij info@itpottebakkershus.nl

Auteur

Cindy Houwen