ZoFier On Tour in Hindeloopen

Hindeloopen

Galerie ZoFier slaat een nieuwe route in. ZoFier gaat On Tour en startte halverwege december haar tournee in Hindeloopen. Daar blijft de Friese galerie tot en met 13 maart.

Het Museum is doorgaans 's winters gesloten en boodt ZoFier aan om tijdens de wintermaanden gebruik te maken van hun locatie. "Wij zijn ontzettend blij met deze tijdelijke locatie, het is een uniek pand in een prachtig 11-steden stadje en uitermate geschikt om een galerie in te vestigen", aldus galeriehoudster Alice Brouwer. Op dit moment is de tentoonstelling "Klein, maar fijn!" te bezichtigen in Hindeloopen. De expositie loopt tot en met 24 januari. Daarna start op 29 januari de tentoonstelling "Natuur", deze loopt tot en met 13 maart. De openingstijden van de galerie zijn vrijdag tot en met zondag, van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Auteur

Cindy Houwen