Bist no he-le-maaaal betoetere!!

Workum

 “Sip hat een dream; hij wol graach in korps begjinne, mar moat dan wol een toeter ha. Syn mem fynt it mar flauwekul: Bist no he-le-maaal betoetere!! Sil it Sip slagje?“

Brassband Crescendo uit Workum viert op zaterdag 9 januari haar 125-jarig bestaan met een avondvullend theaterprogramma, speciaal geschreven en geregisseerd door kunstenaar en theatermaker Henk de Boer. Dit muzikale theaterstuk is geïnspireerd op de historie van de muziekvereniging en de Workumer gemeenschap. Blaasmuziek, in combinatie met toneel, zang en dans zullen garant staan voor een verrassende en afwisselende avond waaraan zo'n 200 Workumers mee zullen doen. Sporthal De Rolpeal in Workum zal omgebouwd worden tot een theaterzaal waarin plek is voor iedereen, van jong tot oud. Is het een jubileumconcert, een toneelavond of een popavond? Nee, het is een avond waar u van de ene verbazing in de andere valt en waar humor en sentiment hand in hand gaan. Toegang is 2 euro.

Auteur

Cindy Houwen